Ontwerp- en Revisietekeningen

Ontwerptekeningen

Van schets, via voorontwerp en definitief ontwerp naar uitvoeringsontwerp, wij verzorgen in verschillende fases van het proces het tekenwerk.

Het is van groot belang om onze opdrachtgevers nauw te betrekken in het ontwerpproces. Door korte en heldere communicatielijnen werken we snel en kordaat naar het eindresultaat wat u voor ogen heeft. Naast de ruime kennis en ervaring van onze eigen tekenaars, beschikken wij ook over een netwerk van  vakspecialisten om ons heen. Hierdoor zijn wij in staat om te allen tijde de juiste (aanvullende) expertise binnen handbereik te hebben voor uw project. Het tekenwerk wordt uiteraard uitgevoerd aan de hand van de meest recente normen en richtlijnen en met de nieuwste software. Wij maken gebruik van onder andere AutoCAD.

Revisietekeningen

De praktijk leert dat vaak vergeten wordt om tekeningen up-to-date te maken voor situaties die in de loop van de tijd aangepast, uitgebreid of gewijzigd worden. Met goed en actueel tekenwerk bespaart u kosten en voorkomt u vervelende verrassingen in de praktijk. Een goed tekeningenbeheer is essentieel en bij ons in vertrouwde handen.